Pagini

26 ianuarie 2014

Hei! ASTROFOTOGRAFIA s-a deschis pentru colaboratori.




Atât blogul ASTROFOTOGRAFIA cât și Lupu Victor Astronomy , se vor deschide pentru colaboratori . Cei care doresc a posta o lucrare , un articol despre astronomie în ambele blog-uri , trebuie să îmi scrie pe e-mail :
placebo_rock_pill@yahoo.com

Articolul trebuie să îndeplinească următoarele condiții :
-nu este " copy- paste " de pe alte site-uri .
- nu au mai mult de un link către un alt site .

De ce nu un copy-paste? Pentru că aș putea fi interzis de Blogger, un produs Google, ceea ce ar putea duce la desființarea contului meu și, implicit, a blog-urilor. Exprimați-vă opinia liber despre o știre fierbinte. Trebuie să aduceți originalitate (cu excepția cazului când citați pe cineva), nu doar copierea unui site de știri. De asemenea și în cazul fotografiilor voastre prin telescop. Puteți comenta pe exact ceea ce ați fotografiat.

Puteți crea orice fel de subiect , dar sa fie pe domeniul astronomie. Numele autorului , cel care a făcut lucrarea , vor fi specificate în articol .
Nu trebuie să fiți un doctor cu masterat în domeniul științei . Trebuie să aveți doar pasiunea pentru astronomie . Puteți posta fotografiile voastre prin telescop sau alte instrumente optice .
Nu voi interveni în conținutul articolelor voastre decât daca îmi ve-ți cere asta. Este semnatura ta în josul paginii. Putem lega noi prietenii fructuoase din care putem învața lucruri noi.

Pe ASTROFOTOGRAFIA vor fi postate articole în limba română , și pe Lupu Victor Astronomy , articolele vor fi în limba engleză .

ASTROFOTOGRAFIA și Lupu Victor Astronomy , pot fi un proiect on-line pentru a populariza astronomia, proiect care se bazează pe voluntari , şi care își propune să promoveze această știință publicului român și lumii , prin intermediul Internetului , prin publicare de știri și articole din acest domeniu.

O listă de colaboratori va apărea, de asemenea, mai jos în acest articol. Va fi și o secțiune a colaboratorilor permanenți. Paginile pentru articolele dvs. sunt în construcție, dar pe măsură ce apar colaboratori, acest lucru va fi posibil mult mai devreme .

Mulțumesc.
Lupu Victor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu