Pagini

01 decembrie 2012

Declaratie socanta despre Marte a unui om de stiinta de la NASA




Se crede ca microbii de pe Marte pot exista de la meteoritii calatori, dar într-un articol interesant de pe Pravda, este sugerat faptul că microbii și chiar solul de pe Pământ, au fost, eventual, ejectate din planeta noastra în spațiu, în timpul eruptiilor violete ale vulcanilor.

Recent, titlurile ziarelor sunt umplute cu declarații de la NASA, in care se scrie ca solul de pe Marte ar putea conține viață microbianăAceasta e o explicație bună de ce viața poate exista pe Marte. În trecut Pamantul a avut o puternica activitate vulcanică, care ar fi putut arunca roci care conțin microbi, în spațiu, care nu numai că ar fi putut ajunge în cele din urmă pe Marte, dar, de asemenea, rocile ar fi ajuns sa călătoreasca în orbita prin spațiu si pe care noi acum, ii stim ca meteori.

 Un articol Newsweek din 21 septembrie 1998, menționează exact această posibilitate. "Credem ca exista aproximativ 7 milioane de tone de sol de pe Pământ, pe Marte", spune omul de stiinta Kenneth Nealson de la NASA. "Trebuie să se ia în considerare posibilitatea că, dacă vom găsi viață pe Marte, ar fi putut veni de la Pământ" (Weingarten, T., Newsweek, 21 septembrie 1998).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu