Pagini

12 august 2012

Despre acest site ASTROFOTOGRAFIA in limba romana



      Din 2010, am decis să utilizez calculatorul meu pentru a încerca să ilustrez ce observ eu cu telescopul si o pereche de oculare. Acesta a fost începutul unui drum in a produce acest program. Am extins în cele din urmă proiectul, si am devenit un impatimit al astronomiei si astrofotografiei. Am vrut să văd ce-ar putea face un ocular si un telescop pentru mine.

     Aceste pagini, oferă informaţii cu privire la învăţarea despre obiecte astronomice şi apoi vizualizarea obiectelor prin utilizarea ochiului sau cu diferite elemente optice Discută despre tipuri de telescoape si accesorii echipamente audio-video, despre cum sa le cumperi.

     Blogul ASTROFOTOGRAFIA, a fost proiectat pentru un buget penrtu amatori si incepatori cu articole, galerii foto si video, vizualizari realiste a ceea ce puteti vedea cu telescoapul cu diferite oculare, pentru cei care nu au inca un telescop, despre astronomia de bază, precum şi link-uri.

      Am scris si tutoriale de astrofotografie pe care le relizez in felul meu, despre modele de telescoape, precum şi proiecte de astronomie amatoriala pentru începători sau pentru cei ce detin echipamente modeste, informaţii cu privire la elementele de bază si despre ce sa vedeti.

      Se gasesc si informatii cu accent pe Sistemul Solar, studiul de bază al astronomiei, observarea, şi stiri importante din stiinta care mi-au captat o atentie deosebita.
Acest blog poate fi un ghid pentru obtinerea unui început în astronomie, dar si un ghid pentru cumpararea si utilizarea telescoapelor pentru amatori, accesorii, vânzători, şi resurse variate.

      Puteti citi in aceste pagini si un calendar al evenimentelor viitoare, cum ar fi conjunctii de planete, ploi de meteori, eclipse, sau fazele Lunii si altele, întrebări despre astronomie şi ştiinţa spaţiului mai ales pentru incepatori.

Ce este cert, este ca jurnalul meu astro continua, devenind din ce in ce mai captivat de stiinta astronomiei, e adevarat, cu pasi mici insa siguri, incercand sa imi duc la bun sfarsit proiectele personale, unul din ele fiind tiparirea unei reviste cu ce am realizat mai bun pana acum, iar altul ar fi cumpararea unui nou telescop.
Pana atunci va invit sa vizualizati acest site care sper ca va este de ajutor, si inchei prin a va dori cer senin!

Un comentariu: